Mededeling:

Tussen september en december 2023 wordt de website van Tropaz extra beveiligd. U ontvangt een Tropaz bericht wanneer u aan de beurt bent. Wanneer u dan wilt inloggen op de web-versie van Tropaz, ontvangt u een e-mail met link. U klikt op de link en komt daarna in uw vertrouwde Tropaz omgeving. Elke keer dat u inlogt, krijgt u een nieuwe e-mail met link opgestuurd.

Wat is Tropaz?

Tropaz is een webapplicatie waarmee u informatie met de trombosedienst uit kunt wisselen via een beveiligde omgeving. Tropaz is bereikbaar via een website en een app.

In Tropaz kunt u:

  • Uw doseerkaart inzien
  • Communiceren met de trombosedienst
  • Wijzigingen doorgeven, zoals in medicijngebruik
  • Een vakantie doorgeven

Indien nodig ontvangt u via Tropaz een bericht van de trombosedienst. Star-shl bekijkt en reageert op werkdagen tot 16.00 uur op binnengekomen berichten. Berichten die na 16.00 uur verstuurd worden, worden de eerstvolgende werkdag beantwoord.


Inloggen

Direct naar Tropaz

LET OP: Bij 3x 'combinatie gebruikersnaam/wachtwoord onjuist', wordt uit veiligheid uw account geblokkeerd. U dient een nieuw wachtwoord in te stellen via "wachtwoord vergeten". Gelieve uzelf NIET opnieuw aan te melden!

Aanmelden

Aanmelden Tropaz

LET OP: het is niet mogelijk meerdere personen aan te melden met hetzelfde e-mailadres.

Zodra Tropaz voor u geactiveerd is, ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar Tropaz.


Mantelzorg
Bent u mantelzorger, dan stellen wij ook u in de gelegenheid gebruik te maken van Tropaz. Naast de aanmelding ontvangen wij ook graag een ondertekend toestemmingsformulier van de desbetreffende patiënt. Download hier het toestemmingsformulier.

Tropaz app
Er is ook een Tropaz app beschikbaar. U kunt de app downloaden via de App Store (IOS) of Google Playstore (Android). Zoek op ‘Tropaz’ en selecteer de app met onderstaand logo.

tropaz app.png

Raadpleeg voor voor meer informatie over de Tropaz app de e-learning en/of de handleiding.

Gebruikershandleiding voor zelfmeten
U kunt de gebruikershandleiding voor het zelfmeten hier downloaden.

Gebruikershandleiding voor zelfdoseren
U kunt de gebruikershandleiding voor het zelfdoseren hier downloaden.