Verkenning van samenwerking

6 juni 2024

Afgelopen week hebben we alle medewerkers in onze organisaties laten weten dat Star-shl en RHMDC (Reinier Haga Medisch Diagnostisch Centrum) de mogelijkheden verkennen voor een samenwerking. Dit bericht willen we ook met u delen.

Door onze krachten te bundelen, willen we het beste combineren op het gebied van vernieuwende diagnostiek en streven we naar het waarborgen van hoogwaardige dienstverlening richting patiënten en zorgverleners. Nu en in de toekomst. Een versterkte verbinding tussen eerste- en tweedelijnsdiagnostiek verstevigt onze positie in de verschillende regio’s en ook dat is van belang voor een bestendige dienstverlening.

De komende periode staat in het teken van zorgvuldig onderzoek om vast te stellen of een dergelijke samenwerking daadwerkelijk de gewenste toegevoegde waarde biedt. Wij kijken met vertrouwen uit naar de resultaten van deze verkenning.

Het verkenningsproces naar een mogelijke samenwerking heeft geen invloed op onze huidige relatie en dienstverlening. Wij blijven ons inzetten om dezelfde hoge standaard van service te bieden die u van ons gewend bent.

Via nieuwsbrieven en andere contactmomenten houden wij u graag regelmatig op de hoogte van de voortgang. Mocht u tussentijds vragen hebben, dan vernemen we dat graag van u.

Team Star-shl